Noutăți Urban Tale – I

Noutăți Urban Tale – I

Hello, hello! 

Printre comenzi, ordonat și refăcut stockuri, ne-am mobilizat în sfârșit să adunăm sub forma unui articol ultimele noutăți Urban Tale. Așa e când îți faci niște planuri mărețe (wink-wink) și apoi alergi în toate direcțiile, să nu cumva să rămână vreun task nebifat.

În rest, am rămas tot cu mesajele pasiv-agresive-de treabă pe care le știți deja și am lucrat de zor la noi produse, despre care povestim mai jos. Are you ready?

  1. Inimioare pistruiate” – broșe, lucrate manual în inima Clujului.

Roz mat cu picățele aurii sau gri lucios cu picățele negre, în funcție de starea ta de spirit. Inițial, au fost în perioada de “testare”, ca mărțișoare, să vedem dacă vă plac la fel de mult cum ne plac nouă. Am primit multe mesaje și cereri (pentru care vă mulțumim tare de tot), așadar am dat o comandă măricică și le-am pus pe site. Inițial am făcut doar cele roz, după care au urmat și cele gri. Vin împachetate într-o cutiuță drăgălașă, deci sunt perfecte pentru a le face cadou celor dragi. Sunt confecționate din porțelan cu ac de siguranță, de prietenii de la Mărțișor meșteșugit, fiind prima noastră colaborare cu un brand local. Fiecare inimioară în parte este realizată manual, așadar aspectul lor este unic. Pot fi purtate pe haine, pe geantă sau orice material textil.

2. Tricoul Ma-Ma relaxed fit personalizat cu broderie, pentru mămicile cool și gata de noi aventuri cu cei mici. Disponibil în mărimile XS, S, M, L și XL. 

Un articol vestimentar care era de mult timp pe lista noastră, însă abia de curând l-am lansat și pe website. Are o culoare ce se potrivește oricărui outfit și are mânecile până la cot și pot fi rulate. E realizat din 100% bumbac organic raw, netratat, ring-spun. 

Dacă plănuiești să achiziționezi unul, îți recomandăm să alegi o mărime mai mică decât porți de obicei. Fiind relaxed fit, mărimea XS ar echivala cu S. Ah, și nu uita să îl speli la 40 grade, cu haine de culori similare.

3. Notepad  “Dovada productivității mele impecabile” pentru pasionații de organizare.

Notepad roz pudrat cu punctulețe și 75 de pagini gata de pus la treabă? Say no more. Hârtia este albă mată 100 gr. și are o dimensiune de 14.8 x 21 cm, iar filele sunt detașabile și sunt prinse doar în partea de sus. Noi zicem că e perfect pentru notițele luate pe fugă sau pentru zilele productive și pline de motivație.

4. Bundle sesiune

Știm cum stă treaba cu sesiunea, și tocmai de aceea am conceput un set special pentru prietenii noștri care trec prin perioada mai grea a studenției. Nu de alta, dar știm ce bine ar prinde un astfel de cadou (chiar dacă ți-l faci singur, haha). Practic, bundle-ul e ajutorul perfect pentru o organizare eficientă a timpului. Uite ce conține:

  • Planner săptămânal – nedatat, ce poate fi folosit începând cu orice săptămână. E perfect pentru listele cu cu examene, deadline-uri și alte artificii învățăcești. Are forma unui notepad, nu are copertă, este gândit să stea chill pe birou, gata de luat notițe. Cuprinde 55 de foi mate color identice și detașabile, cu zone pentru notat zilele săptămânii.
  • Stickers pentru planner produse în România – pot fi folosite pentru bullet journal, calendare sau alte elemente organizatorice. Setul conține 6 coli de hârtie autocolant 15 x 21 cm + 1 sticker din vinil alb cu litere tăiate pe contur. În total, setul adună 144 de autocolante de dimensiuni și forme diferite (stegulețe blank & completate, buline, pătrate cu colțuri rotunjite pentru a marca marginea paginilor), tăiate pe contur. 
  • Calendar/planner de perete produs la Cluj – pentru tot anul 2021, ca să te asiguri că nu îți scapă cumva vreun deadline. Cuprinde 15 file: coperta + 12 luni + calendar complet 2021 + 1 pagină pentru planurile mărețe. Este disponibil în format A4 orizontal (21×30 cm) sau A5 (15 x 21 cm) cu spirală și prindere în partea de sus. 
  • Stickers pentru calendar, tot din inima Transilvaniei – fără de care calendarul nu ar mai fi vesel. Coala A4 conține 121 de stickere din hârtie, tăiate pe contur de forme diferite.
  • Notepad – “Dovada productivității mele impecabile”  75 de pagini punctate, detașabile, în tonuri de roz pudrat cu punctulețe. Este realizat din hârtie albă mată și se potrivește de minune cu notițele luate pe ultima sută de metri.
  • Cană – Sesiune – fără de care acest Bundle nu ar fi fost complet. Potrivită pentru cafea, ceai, vin sau orice altceva te face să treci cu brio peste sesiune. Este realizată din porțelan și se poate spăla în mașina de spălat vase la un regim mai blând.

Ei, ce ziceți? Cum vi se par noutățile? Dacă aveți întrebări, recomandări sau curiozități legate de produse, așteptăm să ne scrieți.

Știm deja că unii dintre voi ați apucat deja să le testați. Dacă nu vă e cu supărare, ne-ar bucura și ne-ar ajuta mult de tot o mică recenzie pe website (categorie disponibilă pentru fiecare produs în parte). Nu de alta, dar știm ce bine prinde și părerea celor care le-au testat și re-testat, right?

 

Până data viitoare, te lăsăm cu alte câteva noutăți din universul Urban Tale: 

  • Am adăugat pagini în plus planner-ului săptămânal și notepadului “Niciodată nu e prea târziu să îți vezi de treaba ta”. Mulți ne-ați scris că ați dori să fie mai grăsune, așadar here we are: planner-ul are acum 55 de foi iar notepad-ul 75 de foi. Chiar dacă sunt puțin mai generoase, nu strică niciodată câteva pagini în plus.
  • Traista “Let’s make bunul simț cool again” a revenit în stock. Și nu oricum..ci alături de caracteristici tehnice diferite. Ce vrem să spunem prin asta? Acum e brodată cu ață cărămizie și e și mai rezistentă (are marginea superioară dublată iar mânerele lungi au cusătură de cruce armată). Pe deasupra, e și prietenoasă cu mediul, fiind realizată în totalitate din materiale reciclate (80% bumbac, 20% poliester). Se poate spăla și la mașină, la 40 de grade.
  • Am introdus livrarea gratuită pentru comenzile de peste 200 RON achitate cu cardul, ca un mic cadou din partea noastră. Sperăm să fie de folos!

Suport clienti

contact@urbantale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!