Urban Tale – începuturi

Urban Tale – începuturi

Hello, sunt Irina și Urban Tale este un hobby care a îndrăznit să se transforme într-o mică afacere locală.

Urban Tale a început în februarie 2017 cu o colecție de cartoline – “10 etape ale dragostei moderne”. Acum am mai păstrat doar unele mesaje de atunci, dar am schimbat designul și vor rămâne așa în seria “Dragoste”… până mă agit din nou să le înlocuiesc 😆

Treptat-treptat am mai adăugat alte cartoline (“postcarduri” pe romgleza mea, pentru că “ilustrate” sună prea retro-pompos, iar “felicitări” nu-s, că nu se deschid și nu vrem să facem așteptări). Acum sunt unele universale, unele pentru sărbători și pentru absolvenți, dar vor tot apărea design-uri noi cu timpul. În iarna lui 2018 am adunat suficiente resurse financiare să produc un prim stoc de căni, stoc care a dispărut în câteva zile pentru că se pare că lumea a rezonat bine de tot cu mesajele “Let’s make bunul-simț cool again” și “Niciodată nu este prea târziu să îți vezi de treaba ta!”. Nici nu știu dacă e de bine sau de rău chestia asta. 

Producția este locală, în ateliere de prin Cluj. Tare îmi place asta și țin să păstrez lucrurile așa atât timp cât costurile de producție și stocurile îmi permit acest lucru. Este tare frustrant să încerci să faci produse noi (a se citi “agende”), la o calitate bună, dar cu un preț acceptabil.

Acum Urban Tale rămâne despre mesaje pasiv-agresive-de treabă și despre lucuri utile, cum sunt plannerele de birou sau calendarele. 

În aprilie 2019 am lansat site-ul cu vânzare online – acest site iar astăzi am pregătit și secțiunea de blog.

Despre ce va fi blogul Urban Tale?

Articole scurte despre produse, planurile mărețe, provocări și supărări, despre lucrurile frumoase, bune și interesante care ne fac viața mai colorată. Stay tuned 🤗

Suport clienti

contact@urbantale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!